Menu
Log in

AsociaTia in apararea medicilor

Log in

Despre cursuri

  • Sunt prezentate condițiile atragerii răspunderii juridice a medicului, precum și soluții de prevenire și gestionare eficientă a acuzațiilor de malpraxis. Se vor analiza cazuri concrete și lecții învățate din practica judiciară autohtonă privind acuzațiile de culpă medicală.

  • Sesiunile interactive sunt moderate de către  Ș.L. Dr. Andrei Nanu,  Disciplina "Elemente juridice medicale si malpraxis", Facultatea de Medicină, UMF "Carol Davila" București.

Evenimente viitoareINSTRUCTIUNI PENTRU INREGISTRARE

  • Vă puteți înscrie la oricare dintre sesiunile afișate pe site;
  • Sesiunile sunt deschise tuturor medicilor, indiferent de specialitate, iar participarea este gratuită;
  • Pentru înregistrare, faceți click pe numele sesiunii și apăsați butonul ”Register”, apoi completați cu atenție câmpurile cu datele personale;
  • La finalizarea procesului de înregistrare, veți primi un mesaj de confirmare prin e-mail cu datele logistice ale evenimentului. În eventualitatea în care nu mai puteți participa la sesiunea la care v-ați înscris, vă rugăm să anulați înregistrarea cu cel puțin 24 ore înainte de data evenimentului sau să ne contactați pentru asistență. În caz contrar, nu veți mai putea participa la sesiunile AAM timp de 6 luni.

 

Copyright 2022 © Asociatia in Apararea Medicilor

Contact:

0726 160 590
contact@apararemedici.ro

Adresa:

Str. Ion Slătineanu nr. 14

București

Powered by Wild Apricot Membership Software