Log in

Reacția imediată a medicului acuzat

  • 15 Apr 2021
  • 15:00 - 16:00
  • Sediul AAM: Str. Grigore Alexandrescu nr. 57, sector 1

Registration is closed

Reacția imediată a medicului acuzat

Lector: Andrei Nanu

Atunci când medicul află că este acuzat de către pacientul său ori că există premisele formulării unui proces de malpraxis, reacția sa imediată poate influența derularea procedurilor judiciare ulterioare. Există mai multe căi de atragere a răspunderii juridice a medicului, reglementate diferit. Valorificarea tuturor drepturilor procesuale ale medicului este esențială pentru gestionarea corectă și eficientă a acuzației. Indiferent de calea aleasă de către pacient pentru atragerea răspunderii juridice a medicului, strategia de apărare implică un efort multidisciplinar de documentare și analiză, care trebuie inițiat cât mai repede posibil. (50 min.)

Recenzia zilei (10 min.) - scurtă prezentare cu comentarii și aprecieri critice asupra unei lucrări relevante din domeniul legislației medicale și malpraxisului medical.

Nr. locuri disponibile: 20

Despre AAM

Suntem o organizatie non profit initiata si condusa de catre medici. Asociatia "In Apararea Medicilor" (AAM) are drept scop apararea, susținerea și protejarea intereselor, prestigiului, demnitatii membrilor in fata acuzațiilor de malpraxis medical.

Prin parteneriatul strategic cu MedRight Experts, AAM valorifica 12 ani de experienta unica in Romania in domeniul malpraxisului medical.


Contact

E-mail: contact@apararemedici.ro

Telefon: 0726 160 590

Adresa: Strada Grigore Alexandrescu nr. 57, sector 1, Bucuresti


Asociatia in Apararea Medicilor © 2019


Powered by Wild Apricot Membership Software