• No upcoming events


Log in


Reacția imediată a medicului acuzat

  • 12 Aug 2021
  • 15:00 - 16:00
  • Sediul AAM: Str. Grigore Alexandrescu nr. 57, sector 1

Registration is closed

Reacția imediată a medicului acuzat

Atunci când medicul află că este acuzat de către pacientul său ori că există premisele formulării unui proces de malpraxis, reacția sa imediată poate influența derularea procedurilor judiciare ulterioare. Există mai multe căi de atragere a răspunderii juridice a medicului, reglementate diferit. Valorificarea tuturor drepturilor procesuale ale medicului este esențială pentru gestionarea corectă și eficientă a acuzației. Indiferent de calea aleasă de către pacient pentru atragerea răspunderii juridice a medicului, strategia de apărare implică un efort multidisciplinar de documentare și analiză, care trebuie inițiat cât mai repede posibil.

Lector: Andrei Nanu

Nr. locuri disponibile la sediul AAM: 20

Despre AAM

Suntem o organizatie non profit initiata si condusa de catre medici. Asociatia "In Apararea Medicilor" (AAM) are drept scop apararea, susținerea și protejarea intereselor, prestigiului, demnitatii membrilor in fata acuzațiilor de malpraxis medical.

Prin parteneriatul strategic cu MedRight Experts, AAM valorifica 12 ani de experienta unica in Romania in domeniul malpraxisului medical.


Contact

contact@apararemedici.ro

Tel. 0726.160.590

Strada Grigore Alexandrescu nr. 57, București, România


Asociatia in Apararea Medicilor © 2019
Powered by Wild Apricot Membership Software